Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Piatra naturală în bucătărie

Bucatarie piatra naturala
Dacă îți dorești să ai parte de o bucătărie unică, spațioasă și nemaipomenită, tot de ce ai nevoie este implimentarea unor anumite soluții de decorare. În ultimul timp, cea mai deosebită și nouă idee este utilizarea în bucătărie a pietrei naturale.
Bucatari cu piatra naturala
Piatra naturală este un material de decor ce are un efect major asupra întregului spațiu și se numără printre cele mai îndrăgite materiale atît de către designeri, cît și de proprietarii acestor bucătării. De asemenea, piatra naturală redă bucătăriei un aspect unic, natural și aerisit.
Bucatarie piatra naturala
Un lucru pe care nu ar trebui să-l uităm este faptul că piatra naturală în bucătărie trebuie să fie asortată cu mare atenție cu mobilierul de lemn. Electrocasnicele și chiuveta la fel trebuie să fie integrate în decor. Pentru un efect mai bun poți opta pentru utilizarea unor electrocasnice moderne și a unei chiuvete de inox.
bucatarie la comanda piatra
În cazul unei bucătării open space, poți folosi piatra și blatul de marmură pentru evidențierea barului sau poți combina lemnul închis la culoare cu piatra naturală, ceea ce te va ajuta să conturarea unei anumite părți preferate a bucătăriei
bucatarie piatra naturala
Rate this item
(0 votes)
back to top