Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Culori potrivite pentru bucătărie

Culoarea, design-ul unic şi personalizat, suprafeţele de lucru şi  tehnica de bucătărie încorporabilă, joacă un rol foarte important în confortul şi funcţionalitatea unei bucătării. Cu toate acestea atunci cînd plănuiţi un nou interior, nu trebuie să vă limitaţi la alegerea  doar a unei culori standarte, deoarece întreaga paletă de culori disponibila pe site-ul nostru – este atrăgătoare şi modernă  din punct de vedere al design-ului. Chiar dacă bucătăria este mică, cu ajutorul culorilor nu numai că puteţi crea un spaţiu vizual mai mare, dar şi să creaţi o atmosferă unică – de lux sau practică.

Culoarea bucătăriei – alege ce îți place ție !

Culoarile pentru bucătărie pot fi alese numai dacă aţi luat în calcul cîteva elemente importante a interiorului bucătăriei:  spaţiul bucătăriei vizual trebuie de mărit sau micşorat, interiorul bucătăriei trebuie să trezească pofta de mâncare sau invers. Dacă aveţi nevoie de confort şi căldură – o bucătărie în culori deschise va crea dispoziţia necesară.  Dacă doriţi lux şi eleganţă – căutaţi culori şi nuanţe mai închise şi mai complexe.

Spaţiul

Design-ul şi conceptul de bucătărie vă poate răspunde la întrebarea ce culoare se potriveşte cel mai bine pentru un interior sau altul. Utilizarea culorilor corect, vă va permite vizual să măriţi spaţiul, să ascundeţi defectele rămase în urma planificării spaţiului, să aduceţi o stare sau alta de dispoziţie.

Psihologia culorilor

Confortul psihologic – aceasta nu inseamna doar „dragoste şi înţelegere” , dar şi starea de zi cu zi. Un interior în culori prea aprinse fără lumină te poate obosi, iar lumina soarelui poate înfrumuseţa o bucătărie umbrită cu geamurile spre partea de nord. De-asemenea jucîndu-te  cu culorile poţi să acţionezi asupra poftei de mîncare, dispoziţiei, activităţii generale şi a energiei persoanelor din bucătărie. Culorile clasice în dependenţă de tendinţele în mobilier, sunt stilate, potrivite şi la modă.

Influenţa culorilor asupra design-ului

Soluţiile de design pentru bucatarii se bazează adesea pe culori şi combinaţii ale acestora. Combinînd culorile şi nuanţele, folosind corect o culoare de bază, puteţi vizual să schimbaţi parametrii existenţi ai spaţiului pînă la infinit iar folosind una sau două culori de bază, puteţi separa locul de gătit de locul de luat masa, un loc comod  pentru întreaga familie.